duminică, 13 martie 2011

   Aproape toata lumea este in cautarea unui job sau in cautarea unui job mai bun. Asa ca m-am gandit sa usurez putin acest lucru si va propun crearea unui C.V. in format european. Poate va intrebari care sunt avantajele acestui C.V.
   In primul rand este util pentru cei care isi fac pentru prima data un C.V. deoarece are rubricile gata formate, iar candidatul trebuie doar sa le completeze.
   In al 2-lea rand multi dintre angajatorii din Romania cer modelul de C.V. european pentru aplicarile la pozitiile pe care le publica. Pe langa acest lucru, C.V.-ul european are un mare avantaj si anume acela ca este un standard al formatului de C.V. la nivelul Uniunii Europene. Fie ca doriti sa obtineti un loc de munca in UE sau in Romania va recomandam acest format de CV.
   Acest C.V. european poate fi descarcat in format word sau pdf. El poate fi gasit atat in romana cat si in alte limbi, in cazul in care doriti sa aplicati pentru UE va recomand formatul in engleza sau direct in limba tarii in care doriti sa lucrati.
   Pentru a descarca C.V.-ul sau model de C.V. completat puteti sa cautati pe google. Exista multe site-uri de pe care se pot descarca acestea. (Ex: http://www.cveuropean.ro/  ; http://www.model-de-cv.ro/Modele-de-CV/Model-de-CV-European.html  ;  http://www.edu.ro/index.php/articles/7018  )

Sper ca informatiile oferite au fost utile! (:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu